MENÜ

Sólámpák ... <- ... Sómécsesek ... -> ... Relaxfürdősók

candela de sare

A  sómécses tartók tökéletes forrásai az egészség  számára nélkülözhetetlen negatv ionoknak. A sótömbben lévő gyertya felmelegiti a sótömböt,igy az negativ ionokat bocsát ki,visszaállitva evvel a levegőben az ionok egyensúlyát,biztositva a könyebb és egészségesebb légzést. A levegő túl magas pozitiv ion tartalma rossz közérzetet,pszihés gyengeséget,álmatlanságt okozhat,előidézheti az immunrendszer gyengülését.Többféle méretben és szinben kapható. A mécsesek sajátos fénye kellemes, nyugodt légkört biztosít.

A mécsesek kellemes, atmoszférikus fényt bocsátanak ki. A harmónikus szinek jóttevően és feszültségoldóan hatnak testre és lélekre egyaránt. A sómécsesek ioncserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klimáját, mivel a levegőt feltöltik az életfunkciókra jó hatással lévő ionokkal

Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzünk, amilyen a tengerparton,vagy egy vihar után érezhető.
Nincs annál kézenfekvőbb, mint, hogy otthonunk levegőjét egy természetes „Ionizátor” segítségével egészségesebbé tegyük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sómécses biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Ezek a pozitív tulajdonságok a természetes ionizáción, az elektromágneses rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak. A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok életfontosságú negatív töltésű ionokat adnak le a szoba levegőjének és az egészségre pozitívan ható bioenergiai erőket sugároznak, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk.

Gyógyhatások:

button a légúti megbetegedések
button légúti allergiák (pollen, toll, pihe...)
button az asztma
button a nátha, hörghurut
button arcüreggyulladás
button a dohányzás okozta irritációk
button horkolás
button szivritmuszavar
button vérnyomás szabályozás


A sómécsesnek a Feng-Shui szerint is jelentősége van, mivel egyesül benne a három őselem: a Viz (Őstenger),a Föld (a föld sója) és a Tűz (a vöröslő szín), melyek harmonizálóan és vitalizálóan hatnak a Levegőre, mint negyedik őselemre.


candela de sare candela de sarre candela de sare candela de sare

 

Asztali nézet