MENÜ

Sópárnák .. <- .. Sós ivókúra .. -> .. Légtisztitó

készülők

cura de lichid sarat Kristal

A zsákocska 0,5 kg sót tartalmaz.

A telített 26 %-os sóoldat elkészítése:

Tegyük a sókristály darabokat egy üvegbe pl. befőttes üveg vagy üvegkancsó. Töltsük fel az üveget annyi jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel, hogy bőven elfedje a kristályokat.
A só és víz aránya= 1: 3, például: 1 kg só: 3 liter víz. A víz mennyiséget részletenként is hozzáadhatjuk a sóhoz. Pl.: az 1 kg sóhoz hozzáadhatunk kezdetben 1 liter vizet, majd ha a sóoldat elfogyott a kristályokról, újra feltöltjük, a következő 1 liter vízzel és így tovább, míg a harmadik liter vizet hozzá nem öntöttük. A feltöltés után kb. 3/4 óra múlva egy telített 26 % - os sóoldatot kapunk. A kristályok tovább nem oldódnak fel, mert telített az oldat. Az oldat telítettségét jelzi a benne levő fel nem oldódott sókristályok jelenléte. A sóoldatot mindaddig tölthetjük fel vízzel, míg a sókristályok teljesen fel nem oldódnak.
A sóoldatnak nincs szüksége különös tárolásra, mivel határtalan ideig eltartható. A sóoldat egy teljesen steril oldat sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne.
Az így kapott sóoldat a kiindulópontja sokféle kezelési formának.

Sóoldat ivókúra


A kész 26 % -os kristálysó oldatból tegyünk egy teás kanálnyit egy pohárba és töltsük fel tetszőleges mennyiségű pl.: 2 vagy 3 dl. jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel. (a kanál lehetőség szerint legyen fa, porcelán vagy szaru)
Az így kapott felhígított sóoldatot igyuk meg minden reggel felkelés után, éhgyomorra.
A lehetőség fennáll arra is, hogy a teáskanálnyi 26 % - os sóoldat mennyiséget 1l vízbe téve a nap folyamán igyuk meg. Akinél a salaktalanítás (pl. hasmenés formájában) nagyon hevesen lép fel, az az ivókúrát kezdetben cseppenként is adagolhatja mellette a napi víz mennyiséget megnövelve.
Gyerekeknél és csecsemőknél elég néhány csepp a sóoldatból.
Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kristálysó minősége a fontos, a pozitív hatás eléréséhez.
A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani.
A sóoldat ivókúra nincs időre behatárolva. Az " ivókúra" szó elvileg itt nem helyes kifejezés, ugyanis a sóoldatot egy életen keresztül is fogyaszthatjuk egy egészséges életmód és megelőzés érdekében.

A sóoldat ívókúra hatása:

buttonsóoldat egy folyékony nap ill. fényenergia
buttonA só azt a hiányzó frekvencia mintát, azaz energiát közvetíti, ami az energia hiányt, így a betegséget megszünteti
buttonFelépíti az elektrolit háztartásunkat, azáltal, hogy a vezetőképességet javítja a testünkben. Ami viszont pozitívan befolyásolja a keringést.
buttonAz idegpályákon keresztül az agyba szállítja az elektromos áramot, így közvetlenül felelős gondolatainkért. Segít a koncentrációs zavar megszüntetésében, krónikus fejfájásnál, alvás zavarnál
buttonMegindítja a gyomor perisztaltikus mozgását.
button Serkenti az anyagcserét, ezért hat pozitívan az anyagcserezavar okozta betegségeknél. Pl. cukorbetegség, túlsúly stb.
button Mint egy semleges erő mindig kiegyenlítően hat, mind a túl, mind az alul működéseknél, mind a magas, mind az alacsony vérnyomásnál.
button Kiegyenlítőleg hat a sav-lúg háztartásunkra, ezáltal segít megszabadulni az elsavasodás okozta gombás fertőzésektől pl.: hüvelygomba, körömgomba
button A só, mint a szervezetünk természetes "Calgon Tablettája" feltöri a molekula kapcsolatokat, azáltal hogy ionizálja az elemeket. Ezután szervezetünk már képes őket anyagcserébe bocsátani és kiválasztani. Felszakítja a lerakódásokat, plakkot, elmeszesedést, vese illetve epekövet, reumás lerakódásokat , köszvény
button Salaktalanító, méregtelenítő hatású. Szervezetünkből képes "kimosni" a nehézfémeket. A salaktalanítás, méregtelenítés ritmikusan történik. A felszakított salakanyagok okozhatnak egy kezdeti rosszabbodást
button A só a bőr gyógyírja.
button A kristálysó egy természetes antihisztamin, meglágyítja a lepedéket, segít felszakítani, pl. asztma, hurut
button Erősíti az immunrendszert így segít az allergiás megbetegedéseknél.
button Gomba, csíra és vírusölő hatású pl. herpesz, hüvelygomba
button Az öngyógyító erők aktiválása, bőrbetegségek, anyagcserezavarok, emésztési problémák, mozgásszervi megbetegedések, vese és hólyag megbetegedések


Alkalmazás:

button allergia
button szív és keringési panaszok
button alvás zavar
button stressz
button bőrápolásra, fog- és szájápolásra

 

Asztali nézet